BLOG

OFERTA FORMATII NUNTA

OFERTA PRET – FORMATII NUNTA

OFERTA  PRET – FORMATII NUNTA RING 5 Solista muzica usoara/cover-uri Solista muzica populara/petrecere Chitara/voce Clape DJ/sonorizare/lumini   RING 6  Solista muzica usoara/cover-uri Solista muzica populara/petrecere Chitara/voce Clape DJ/sonorizare/lumini La alegere (solist/instrumentist)   Consmusic Band  Solisti – Laurentiu, Roxana,  Ana,  Florentina,  Victor, Petra Instrumente: Clape, Chitara, Saxofon, Vioara, Percutii/Drums,   GRATIS: DJ – SONORIZARE – EFECTE …

OFERTA FORMATII NUNTA

COMPONENTA FORMATIE

COMPONENTA FORMATIE Componenta Formatie: 5 Persoane Solista muzica usoara Solista muzica populara Clape Chitara Percutie/DJ Sonorizare profesionala si schela – efecte lumini. Componenta Formatie: 6 Persoane Solist muzica usoara/cover/petrecere Solista muzica usoara/cover Solista muzica populara Clape Chitara Percutie/Dj Sonorizare profesionala si schela – efecte lumini. Oferta Personalizata: 7-8-9 persoane La formulele prezentate mai sus se pot adauga: …

OFERTA FORMATII NUNTA

PROGRAM ARTISTIC NUNTA

PROGRAM ARTISTIC NUNTA PRIMIREA INVITATILOR muzica ambientala caffe concert DANSUL MIRILOR Dansul mirilor reprezinta momentul in care incepe efectiv petrecerea:) PROGRAMUL DE DANS Dupa dansmul mirilor se va canta o melodie de muzica usoara/cover, mai lenta potrivita pentru a fi dansata in perechi si vom invita nasii, parintii si ceilalti participanti la eveniment pe ringul de …

Formatii muzica pentru nunti
FORMATII DE MUZICA PENTRU NUNTI OFERTA FORMATII NUNTA

Formatii de muzica pentru nunti

Formatii de muzica pentru nunti

Formatii de muzica pentru nunti – Formatia Ring este una dintre cele mai bune formatii pentru nunta. Imbina foarte bine partea moderna de cover band cu partea traditionala specifica nuntii in asa fel incat sa satisfaca toate gusturile in materie de muzica.Sunt abordate majoritatea genurilor muzicale: muzica de petrecere, muzica populara, muzica latino, muzica usoara romaneasca si internationala, cover-uri, pop-rock, dance, muzica romaneasca.

OFERTA SOLISTI – FORMATII MUZICA PENTRU NUNTI

Formatii muzica pentru nunti
Formatii muzica pentru nunti

Proportia deintre genurile muzicala este foarte bine echilibrata tinand cont de preferintele dumneavoastra si a participantilor la eveniment (nunta, botez, petreceri corporate, petreceri de firma, aniversari, lansari de produse)

Formatia RING – este o formatie de muzica pentru nunti si abordeaza cu prponderenta repertoriu specifc acestui tip de eveniment.

Repertoriul de nunta este alcatuit intr-o proportie foarte mare din melodii cunoscute care cu siguranta vor incinge atmosfera specifica unei petreceri de nunta reusite. In alegerea repertoriului de nunta trebuie sa tinem cont de toate categoriile de varsta.

Formatii de muzica pentru nunti – Trupa  RING

Trupa Ring are in componenta solisiti si instrumentisti foarte talentati cu studii de specialitate care sunt foarte bine pregatiti si au experienta necesara sa faca un show de exceptie in cadrul unui eveniment.

Oferta solisti si formatii de muzica pentru nunti.

In cadrul trupei avem mai multi solisti, fiecare specializat pe mai multe genuri de muzica, astfel putem sa satisfacem cu usurinta majoritate cerintelor, fie ca este vorba de muzica usoara , cover-uri sau muzica de petrecere, muzica populara, folclor.

Alegere unei formatii de muzica pentru nunti.

Formatia este unul din elmentele cheie in organizare unei nunti. Important in alegerea unei formatii pentru nunta este compatibilitatea. Formatia trebuie sa va reprezinte si sa puna in valoare conceptia desprea eveniment, reperoriul muzical, genurile muzicale, ordinea melodiilor, atitudinea solistilor si instrumentistilor trebuie sa fie in ton cu petrecerea . Chiar daca o formatie de nunta trebuie sa cante pentru toata invitatii, totusi ea va reprezinta.

 

 

 

OFERTA PACHETE

Pachet Standard

COMPONENTA FORMATIE PACHET STANDARD

 • Solist/a  muzica usoara/cover-uri
 • Solist/a muzica populara/petrecere
 • Chitara
 • Clape
 • DJ
 • Sonorizare

Pachetul poate fi personalizat adaugand:

 • Solisti
 • Instrumente
 • Schela lumini
 • Fum greu – dansul mirilor
 • Momente artistice – dans

PROGRAM ARTISTIC NUNTA

 • Primirea invitatilor – muzica ambientala (dj)
 • Aperitiv – caffe concert (formatie)
 • Dansul mirilor – (melodia este pusa de dj)
 • Structura reprizelor muzicale: Formatie 54 minute – Dj 15 minute

STRUCTURA PROGRAMULUI

 • Programul este structurat pe reprize si dureaza pana la finalul evenimentului.
 • Formatie – 45 minute
 • Dj – 15 minute

PROGRAMUL MUZICAL CUPRINDE:

 • caffe concert
 • muzica usoara romaneasca
 • muzica usoara internationala
 • muzica populara/petrecere
 • show muzica latino
 • show muzica greceasca
 • show cover-uri/rock
 • muzica anii ’80

Pauza

Pauzele – pe parcursul servirii meniurilor. In acest timp suportul muzical va fi asigurat de dj, la un volum mai redus.


Cere oferta

E-mail: cons_music@yahoo.com

Tel: 0731 323 599

FORMATII NUNTA

Informaţii privind protecţia datelor personale

In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Informaţii privind protecţia datelor personale

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Dorim să oferim servicii și să respectăm legislația din domeniul protecției datelor la cele mai înalte standarde profesionale, dar și să implementăm cele mai înalte standarde de confidențialitate și transparență cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în activitatea noastră curentă. Valorile noastre fundamentale sunt definite de protecția și transparența totală în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cadrul prestării serviciilor noastre.

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm, modalitățile și scopurile în care le colectăm, precum și drepturile și opțiunile de care dispuneți în acest sens.

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER  PERSONAL

Operatorul în relația cu datele dvs. cu caracter personal este Societatea Consmusic S.R.L., cu sediul în Braila, str. G-ral. E. Grigorescu nr. 29 bl. 60 ap. 24, denumită generic CONSMUSIC.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de domiciliu, în cazul în care ne-ați comunicat-o, numărul de telefon mobil și adresa de e-mail;

Informații suplimentare prelucrate în contextul unui raport contractual cu CONSMUSIC sau comunicate în mod voluntar de către dumneavoastră, cum ar: fi plăți efectuate, orice alte informații privind rezervări sau accesarea unor oferte ale CONSMUSIC.

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte;

Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale;

Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră;

Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice.

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vă putem folosi datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

Oferirea de servicii;

Gestionarea și administrarea relației contractuale;

Respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi obligații de raportare către autoritățile fiscale);

Gestionarea securității și accesului în sediile noastre, gestionarea utilizării sistemelor IT utilizate de CONSMUSIC (e.g. pagina de internet, platformele de management a datelor, sistemele de comunicații utilizate), inclusiv prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate, a fraudelor sau a altor activități neautorizate sau malițioase;

În scopul respectării hotărârilor judecătorești și exercitării și/sau apărării drepturilor și intereselor noastre;

În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus, sau în orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislației aplicabile.

De asemenea, pe baza consimțământului dumneavoastră, vă putem transmite diverse comunicări prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu privire la alte informații despre serviciile solicitate.

DEZVĂLUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către autorități publice.

ACTUALIZAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere adresată nouă, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: cons_music@yahoo.com.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care dumneavoastră ni le furnizați.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

CONSMUSIC a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile Permise, ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și:

   (i) nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către CONSMUSIC (inclusiv obligația legală a EXIMTUR de a continua să stocheze datele respective) și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau

   (ii) dacă nu ne mai sunt necesare în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem;

Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;

Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ;

Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii;

Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, CONSMUSIC nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. CONSMUSIC va putea, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact:

E-mail: cons_music@yahoo.com

Pentru a ne conforma obligațiilor legale de securitate și confidențialitate a datelor ce ne revin, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea, comunicându-ne o copie unui document identificare sau orice alte informații necesare pentru a verifica faptul că solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România, tel.: 031 80 59 211 / 031 80 59 212.

%d blogeri au apreciat: